PartyHR njuškala

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Reprezentativke s Biokova šalju razglednicu u svijet! Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 30. srpnja 2021. god. u 08:44

biokovo3007211

 

Zlatni pehar Europskog prvenstva u odbojci za žene stigao je u Hrvatsku koja je sudomaćin EP-a koje se u Zadru igra od 18. do 27. kolovoza. Uz Hrvatsku sudomaćini su Bugarska, Rumunjska i Srbija. Hrvatski odbojkaški savez za predstavljanje pehara odabrao je atraktivnu lokaciju Nebeske šetnice u Parku prirode Biokovo s koje se pruža pogled na makarsko primorje i otoke. Simbolična i snažna lokacija našim je reprezentativkama poticaj za što boljim plasmanom na Prvenstvu.


Opširnije...
 
Uspješno završeno prvo izdanje festivala GOOD fest Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 28. srpnja 2021. god. u 13:37

good2707211

 

Vizija koju su proteklih mjeseci imale naša uspješna i proslavljena glumica Ecija Ojdanić i direktorica Turističke zajednice Grada Drniša, Ivana Menđušić, sinoć je i službeno ostvarena. Kazališni festival GOOD fest, koji je upravo na njihovu inicijativu pokrenut po prvi puta ove godine, s ciljem postizanja bolje vidljivosti Drniša na turističkoj karti Hrvatske, ucrtao je ovo mjesto kao novu destinaciju hrvatske kulturne scene.


Opširnije...
 
LINK by Ogi i Alduk DESIGN POP UP STORE Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 24. srpnja 2021. god. u 21:14

pop2307211

 

Opatijski ljetni modni vikend započeo je elegantnim druženjem u opuštenoj atmosferi LIDO beach resorta. DESIGN POP UP store posjetili su prijatelji naših poznatih dizajnera, Ivana Delač, dr.Vivian Jurković, Elena Tomeček Zdjelar, Ingrid Divković, Romana Jerković, Ivana Paris, Tomislav Pancirov i mnogi drugi.


Opširnije...
 
Premijera 'Romeo i Julija' na festivalu 'Rovinj Art & More' Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 21. srpnja 2021. god. u 12:48

romeo2007211

 

Svjetski poznatu romantično - tragičnu priču donosi ansambl Opere bb, u koprodukciji s Istarskim narodnim kazalištem - Gradskim kazalištem Pula, a sve pod autorskom palicom Dinka Bogdanića. „Rovinj je grad ljubitelja kulture, umjetnosti, glazbe i kazališta, neka se naš grad budi i liježe s kulturom“, izjavio je Ronald Braus uoči početka omiljenog rovinjskog festivala 'Rovinj Art & More', koji je ove godine ušao u treću godinu postojanja. Festival je osnutka značajno obogatio kulturnu ponudu prekrasnog Rovinja te oživio neke zaboravljene pozornice i mjesta, a u grad doveo niz eminentnih imena iz svijeta glazbe, kazališta, mode.


Opširnije...
 
Impozantna jahta "Vanish" u Rijeci Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 19. srpnja 2021. god. u 13:32

vanish1707211

 
Prekrasna, velika, glamurozna, skupa... imperativi su koji prate impozantnu 72 metarsku jahtu "Vanish", koja već nekoliko dana "odmara" privezana u riječkoj luci tik do Terminala. Nismo mogli, a da ne pronjuškamo malo bolje taj luksuzni ploveći hotel, slikamo ga i pokušamo saznati neke informacije o njemu. Ponosni vlasnik je američki poslovni čovjek Larry Van Tuyl, koji je za njenu izradu platio ne malih 120 milijuna USD.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 97

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2021 PartyHR. All Rights Reserved.