PartyHR njuškala

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Kristalna dvorana hotela Kvarner Opatija - Bečki bal Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 24. rujna 2017. god. u 21:32

kvarner2309171

 

Beč i Opatija, dva su ugledna europska grada koji više od stoljeća, kroz svoju povijest, kulturu i turizam održavaju blisko prijateljstvo, iz čega je proizašla ideja o organizaciji tradicionalnog bečkog bala u Opatiji. Ovogodišnji bečki bal organizirao se je po jubilarni deseti put, što dokazuje činjenicu kako ova dva grada i dalje kontinuirano održavaju bliske odnose. Kao i svake godine do sada, ovogodišnji bal održao se je u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner gdje su ugledni gosti, diplomati, gradonačelnici dvaju gradova i članovi bečke političke i gospodarske elite, kao i poduzetnici i dostojanstvenici iz Opatije plesali uz ritam valcera i uživali u okusima bečke kuhinje.


Opširnije...
 
Veličanstveni početak nove sezone Kazališta Komedija Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 24. rujna 2017. god. u 18:35

komedija2309171

 

Do posljednjeg mjesta ispunjeno kazalište, zarazan osmijeh i gromoglasni pljesak, svevremenski hitovi grupe ABBA i vrhunske glumačke interpretacije, slika je koja je obilježila početak 67. sezone zagrebačkog Kazališta Komedija. 150. izvedba mjuzikla Mamma Mia! najavila je bogatu sezonu Kazališta Komedija, a sudeći po reakcijama brojne oduševljene publike, koja je ovacijama nagradila sjajan glumački postav, za ovu će se predstavu tražiti karta više i u trećoj godini izvođenja.


Opširnije...
 
Kultni zagrebački Khala bar predstavlja novo ruho Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 15. rujna 2017. god. u 20:45

khala1509171

 

Khala bar, kultno mjesto druženja generacija Zagrepčana, nakon više od deset godina zasluženo postaje opet novi, konceptualno i arhitektonski, vrhunski osmišljen prostor. Khala je smještena u samom centru Zagreba i godinama je omiljeno mjesto susreta i druženja. Sada svojim novim konceptom okreće novu stranicu uspješne povijesti.


Opširnije...
 
Proslava 5. rođendana Zapadnog trgovačkog centra Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 03. rujna 2017. god. u 17:59

ztc0209171

 

Ovoga vikenda Zapadni trgovački centar ZTC je u društvu brojnih Riječana i Riječanki proslavio svoj peti rođendan. Velikoj proslavi koja je ove godine trajala čak tri dana prisustvovala su i brojna poznata lica javnog života poput Damira Kedže, Ivane Paris, Belme Džomba, Voljena Grbca, Ingrid Divković i Vivian Galletta koji su uživali u nizu aktivnosti i odličnom nezaboravnom programu.


Opširnije...
 
Završio Graffiti na Gradele Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 09. kolovoza 2017. god. u 19:08

gradele0808171

 

Brač, otok poznat po prirodnim ljepotama, plaži koja mijenja smjer ovisno o smjeru i jačini vjetra i bijelom kamenu, sada sa sigurnošću možemo reći, dobio je i svoj četvrti adut za privlačenje turista. Bolske fasade postale su platno na koje svake godine street art i graffiti umjetnici dolaze pokazati što mogu i znaju sa sprejevima i bojama, pritom ostavljajući Boljanima i svim posjetiteljima otoka jednu sasvim novu vizuru mjesta.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 78

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.