PartyHR njuškala

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Posebna simbolika broja 11 - Jeste li vi među 111 sretnika? Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 02. ožujka 2020. god. u 12:48

broj2902201

 

Ove je subote zagrebačka špica postala mjesto na kojem je zavladala simbolika broja 11. Naime, u jedanaest sati i jedanaest minuta, hrvatske glumice i jedan glumac, prošetali su Zagrebom te podijelili čak 111 ruža i 111 ulaznica za proslavljene kazališne komade sada već kultnog kazališta Moruzgva i time utjelovili izreku poznatog filozofa Ralpha W. Emersona - „Odlika velikih ljudi je da su spremni biti maleni“. Iza simbolike broja 11 se krije broj godina kazališta Moruzgva i njegovog djelovanja na hrvatskoj javnoj sceni.


Opširnije...
 
Spektakularan koncert i maskenbal s plemenitom misijom Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 24. veljače 2020. god. u 10:27

leons2402201

 

U najstarijoj i najljepšoj zagrebačkoj koncertnoj dvorani održani su koncert i maskenbal na kojima su se prikupljala sredstva za kupnju uređaja za terapiju visokim protokom za jedinicu palijativne skrbi Specijalne bolnice za plućne bolesti. Ovaj spektakl s plemenitom misijom organizirali su Lions klub Kontesa Nera i Hrvatski glazbeni zavod, a nesebičnu podršku akciji dali su JANAF i brojni drugi donatori.


Opširnije...
 
Predstava 'Cabaret - Preko veze' oduševila sve prisutne Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 24. siječnja 2020. god. u 08:56

cabaret2301201

 

Događaji u Hrvatskoj javnosti i stanje u državi nerijetko podsjećaju na prizore iz Fellinijevih filmove te iz tog razloga služe kao karikaturalna inspiracija za kreativce. Jer davno, kada smo kao djeca upijali mudrosti starijih, bili smo učeni vjerovati kako je smijeh najbolji lijek. Upravo su iz tog razloga, društveno relevantne teme često služe kao savršena podloga za uspješnu predstavu.


Opširnije...
 
Centar Gervais Opatija: Opatija Fight Night 11 Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 02. siječnja 2020. god. u 09:16

fight2812191

 

Borilački spektakl "Opatija Fight Night" održao se je u subotu u klupskom prostoru Centra Gervais u Opatiji. Organizator najdugovječnije hrvatske profesionalne borilačke manifestacije Opatija Fight Night 11 je OFC agency.


Opširnije...
 
CineLady specijal 'One su bombe' rasprodao Cinestar Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 30. prosinca 2019. god. u 13:43

cinestar2512191

 

Nakon što su prošle obiteljska okupljanja za Božić, brojne ljubiteljice filmova sinoć su okupirale CineStar kina na specijalnoj novogodišnjoj CineLady projekciji i premijeri filma 'One su bombe'. Novogodišnja CineLady večer jučer je održana u CineStar kinima u Zagrebu, Rijeci, Splitu i Osijeku. Sinoćnju žensku popularnu večer u kinu i projekciju jednog od najiščekivanijeg filmova sezone u CineStaru Novi Zagreb (Avenue Mall), nisu propustile niti Andrea Andrassy, Kristina Krepela, Josipa Pavičić, Borna Kotromanić, Karmela Vukov Colić te mnoge druge dame. Sve su posjetiteljice uživale u osvježavajućem piću dobrodošlice, a svaka je dobila brojne poklone, za koje su se pobrinuli Nivea, Mentos, Nescafé te magazin Miss 7. Catering Muring, pobrinuo se za tortu iznenađenja i macaronse, a Ferrero Rocher je u novogodišnjem stilu postavio slatki bor.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 90

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.