PartyHR njuškala

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Opatija - Tour of Croatia 2018 Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 22. travnja 2018. god. u 17:56

tour2004181

 

Međunarodna biciklistička utrka Tour of Croatia održava se u razdoblju od 19. do 24. travnja na ukupno šest etapa. Peta etapa ovogodišnje biciklističke utrke Tour of Croatia prošla je danas i Opatijom te završila ciljem na Poklonu, gdje su najuspješnijim natjecateljima podijeljene medalje. Talijan Manuele Boaro (Bahrain - Merida) stigao je prvi, a etapu dugačku 155 kilometara odvozio za 4 sata, 15 minuta i 54 sekunde.


Opširnije...
 
Cosmetic News Opatija 2018. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 15. travnja 2018. god. u 20:38

cosmetic1404181

 

Međunarodni sajam kozmetike i wellnessa "COSMETIC NEWS" održao se je u subotu 14. i nedjelju 15. travnja 2018. godine na Ljetnoj pozornici u Opatiji uz bogat program predavanja iz svih područja kozmetike, dermatologije i wellnessa, kao i brojne stručne radionice.


Opširnije...
 
La Bodega Rijeka - Marikomerc party - 28.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 29. ožujka 2018. god. u 16:16

 

Pravi party od mora s mnogo stila - tako bismo mogli ukratko opisati Marikomercov event u riječkoj La Bodegi. Ta tvrtka smještena u Poličniku, Rijeci i Dubrovniku, specijalizirana za trgovinu, distribuciju, preradu i pakiranje svježe i smrznute ribe, te plodova mora, iz godine u godinu raste i napreduje, a da posebno vodi brigu o svojim klijentima i partnerima, ponovno je dokazala manifestacijom održanom 28. ožujka.


Opširnije...
 
Brojni poznati na premijeri satirične predstave Opet on Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 10. ožujka 2018. god. u 20:23

komedija0903181

 

Satirična predstava Opet on, nastala prema bestselleru njemačkog autora Timura Vermesa, sinoć je premijerno izvedena u zagrebačkom Kazalištu Komedija. Autorski tim predvođen je redateljem Markom Juragom i dramaturginjom Jelenom Veljačom, a glavna zvijezda večeri bio je Dražen Čuček koji je na krilima velikog glumačkog ansambla Komedije maestralno interpretirao ulogu najvećeg zločinca u svjetskoj povijesti. Može li danas na internetu baš svatko postati zvijezda i koliko je površno današnje društvo, goruća su pitanja suvremenog svijeta kojima se bavi ova komedija prepoznavanja.


Opširnije...
 
Svečano otvorena Poliklinika Duduković Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 23. veljače 2018. god. u 19:43

poliklinika2302

 

Osnivač Poliklinike, dr. sc. Mladen Duduković, po mnogima će se u skoroj budućnosti nametnuti kao jedan od vodećih estetskih kirurga u zemlji. Za sve one koji brinu o svojoj koži i njeguju mladolik izgled, Zagreb je od jučer bogatiji za upravo takvu oazu u samom centru grada, na adresi Trg Mažuranića 3, čije uređenje nosi potpis renomirane arhitektice Vlatke Čizmić. Poliklinika Duduković je poliklinika na koju se dugo čekalo obzirom da dr. Duduković predstavlja pravo osvježenje hrvatske estetske scene. U današnjem svijetu kada je odlazak na beauty tretmane postala svakodnevnica, važno je uz obavljen tretman dobiti i savjet te stručno mišljenje koje u čitavom tom procesu pomaže klijentu. Obrisati godine s lica i biti zauvijek mlad,  nešto je čemu teži gotovo svatko.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 81

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2018 PartyHR. All Rights Reserved.