Scena

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Galerija "Opatija" Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 03. svibnja 2012. god. u 21:27

 

Galerija "Opatija", unikatni nakit. Design by Smile. Telefon: +385 992467323 Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Opširnije...
 
Balašević - Kreće prodaja ulaznica Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 03. svibnja 2012. god. u 14:02

 

Ðorđe Balašević, u organizaciji tvrtke Thorax Promotion, a u suradnji s producentskom kućom Salayka, ovog će proljeća publici podariti tri nastupa u kojima će kazalište dovesti u sportske dvorane te tako zaokružiti priču prvog dijela ovog jedinstvenog događaja koji je oduševio sve one koji su mu imali priliku svjedočiti. Bjelovar, Čakovec i Kopivnica će tako biti posljednji hrvatski gradovi koji će svojoj publici pružiti prigodu da uživa u večeri uz omiljenog gosta, a prema najavi samog autora uskoro će uslijediti drugi dio "Kalendara" za kojeg smo sigurni da će biti jednako uspješan. Jer, Đorđe Balašević je jedinstven autor ovih prostora.


Opširnije...
 
Akustika na Terraneu! Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 02. svibnja 2012. god. u 16:00

 

Po završetku druge sezone programa Akustika, koji je uključivao akustične svirke bendova u knjižari Rockmark u organizaciji portala Muzika.hr, isti program seli se ovog ljeta na Terraneo! Time Akustika postaje nova, dodatna pozornica u sklopu festivala, koja će se nalaziti u festivalskom kampu i time omogućiti uživanje u dodatnim akustičnim svirkama svim posjetiteljima kampa.


Opširnije...
 
Bryan Adams u zadarskom Forumu Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 02. svibnja 2012. god. u 15:23

 

Ovog ljeta u Hrvatskoj imamo priliku slušati još jednu veliku zvijezdu: Bryana Adamsa! U sklopu svoje turneje, Bryan Adams će 30.7.2012. zasvirati i zapjevati u zadarskom Forumu! Bryan Adams jedan je od velikih svjetskih cijenjenih glazbenika čija karijera traje više od tri desetljeća. Stalno popularan, na turnejama provodi više od 150 dana godišnje, svira rock 'n' roll hitove poput Summer Of '69, Run To You, 18 'Til I Die, It's Only Love, Somebody, The Only Thing That Looks Good On Me Is You te rasprodaje koncerte na šest kontinenata!


Opširnije...
 
Hrvatsko proljeće u Grazu! Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 01. svibnja 2012. god. u 16:53

 

Zagrebački LessThanAMinute, Beat Busters i DJ Yesh! nastupit će na Springfestivalu u austrijskom Grazu. Ovaj festival elektronske glazbe otvara sezonu festivala u Europi, a održava se od 16. – 20. svibnja 2012. na nekoliko lokacija po Grazu.


Opširnije...
 

   Stranica 306 od 335

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.