mikulec1203241

U potrazi za novim, atraktivnim životnim prostorima, nagrađivana dizajnerica interijera Mirjana Mikulec posjetila je Veronu i snimila priče o dva posebna interijera koji će biti prave poslastice za one koji vole originalne prostore te zanimljiva dizajnerska i arhitektonska rješenja. Prvi je minimalistički stan za najam, stilistice interijera Nives Cesar, nekadašnje polaznice škole za dizajn Mirjane Mikulec, a drugi talijanske umjetnice Nicole Conte kojeg krase upečatljivi dizajnerski komadi.

Stan kojeg je uredila Nives nalazi se blizu samog centra Verone, ima 90 kvadrata i podijeljen je u dvije cjeline, dnevni boravak s kuhinjom i spavaći dio. Nives je birala dizajnerske komade namještaja kao i rasvjete te luksuzne materijale za dio namještaja po mjeri. Znalački je kombinirala boje i teksture kako bi postigla savršenu ravnotežu između modernog minimalizma i topline u interijeru.

„Kod uređenja sam se vodila idejom da se potpuno maknem od mog stila uređenja, a to je industrijski. Bilo mi je važno postići da se svatko osjeća ugodno u tom prostoru."- izjavila je Nives koja je odlučila koristiti zelenu boju kao akcent u prostoru. Stilistica se poigrala rasvjetom što je rezultiralo različitim ugođajima u interijeru.

„Jako sam ponosna i zadovoljna konačnim rezultatom uređenja ovog stana koji potpisuje nekadašnja polaznica naše škole. Za mene je bio pravi užitak vidjeti kako Nives koristi svoj talent i sve ono što je naučila."- ističe Mirjana te nas vodi u drugi interijer, a to je dom likovne umjetnice Nicole Conte, prepun boja, umjetnina i dizajnerskih komada namještaja koji se proteže na čak 170 kvadrata i dvije etaže. Stan se nalazi u povijesnom središtu Verone, unutar drevne zgrade koja je potpuno renovirana prije petnaestak godina, a cjelokupni dizajn ne samo da inspirira svojom ljepotom, već i izaziva divljenje svojom maštovitošću u uređenju prostora.

„Uživala sam u posjetu ovim interijerima o kojima potpuna priča tek treba biti montirana i prikazana na televiziji, a ne sumnjam da će ispuniti očekivanja gledatelja i svih ljubitelja dizajna i estetike", ističe dizajnerica i najavljuje novu, 25. sezonu InDizajna, prve i najdugovječnije domaće emisije iz svijeta interijera koja počinje u nedjelju, 17. ožujka, na RTL-u.

InDizajn nastavlja s predstavljanjem projekata svoga studija. Pored domaćih i inozemnih interijera, InDizajn ni u ovoj sezoni nije propustio sudjelovati u humanitarnim makeoverima pa će tako, između ostalih, ponovo razveseliti mališane iz Dječjeg doma u Križevcima. Nakon uređenja blagovaonice i dnevnog boravka koji su realizirani u prošlim sezonama InDizajna, sada je došao red i na preuređenje sobe za spavanje, učenje i odmor, a uz ideje Mirjane Mikulec i njezinog tima, svaki prostor postaje ugodniji i funkcionalniji.

Tekst: Press
Fotografije: Darko Mihalić i Ivan Črepić

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO