defected2003

Generacije fanova house glazbe ove će godine htjeti biti dijelom velike proslave glazbenog brenda Defected. 25 je godina prošlo od prvog partija i prvog albuma. Hrvatska je u zadnjih nekoliko godina siguran dom najboljima u house glazbi. Velika proslava započela je u Londonu, nastavila se u Miamiu, a za nekoliko dana je u New Yorku. Nakon Amerike, veliku ćemo obljetnicu zajedno slaviti u Zagrebu 30. travnja, večer uoči Praznika rada.

„Glazba i zabave u središtu su svega što radimo, pa ima li boljeg načina da proslavimo naš 25. rođendan od najave 25 rezidencija u 25 zemalja u sljedećih 12 mjeseci!" - poručuju iz Defecteda i dodaju: „Turneje diljem svijeta, festivali i odabrani nastupi dio su naše najbolje godine. Jedva čekamo da nam se pridružite!"

Brojke Defecteda su zaista impresivne; 25 godina, 550 umjetnika, 900 Izdanja, 1200 izdanja, 3000 pjesama i 11 milijuna sljedbenika.

Četiri vrhunska house DJ-a potvrdila su nastup na zagrebačkom slavljeničkom spektaklu. Potvrda je ovo najave kako će Zagreb biti jedan od svjetskih centara brenda Defected. Na trećem izdanju poznatog brenda u hrvatskoj metropoli nastupit će dobro nam poznati house DJ-evi; Low Steppa, Catz 'n Dogz, Monki te već najavljeni Riva Starr. Više od tisuću ljubitelja house glazbe do sada je potvrdilo dolazak u Zagreb. Uz njih tu su i hrvatski DJ-i iz Brenda Dobar House Elena Mikac i Tom Bug.

Ulaznice za defected Zagreb možete kupiti u sustavu Entrio.hr ili na linku: www.entrio.hr/en/event/the-garden-pres-defected-zagreb-3-16979

Nakon Zagreba, proslava se nastavlja u Tisnom. Defected Croatia ovog će ljeta imati svoje šesto izdanje. Jedan od najpopularnijih europskih Festivala i ove će godine biti rasprodan u kratkom roku, a The Garden Resort bit će dom najbolje europske house glazbe od 1. do 4. kolovoza. U četiri festivalska dana nastupit će više od 80 izvođača među kojima su i Crazy P, Dimitri from Paris, Kenny Larkin, Sam Divine, The Shapeshifters i drugi.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO