wedding2103

Iako je vjenčanje jedan od najljepših dana, također je i najstresnije vrijeme za svaku mladenku - od pritiska okoline, do pritiska osobnog izgleda, pa čak i do izgleda samog vjenčanja, u današnje vrijeme postoji previše izbora, a premalo vremena, zato drugu godinu zaredom, Eventmore u suradnji sa Studiom Katran organizira Wedding Brunch koji će se održati u subotu, 23. ožujka s početkom u 10 sati na lokaciji studija Katran, Radnička cesta 27, a u njemu će kroz interaktivan razgovor, brojne panele i mini cvjetnu radionicu stručnjaci iz domene i industrije organiziranja vjenčanja savjetovati mladenke kako na čim lakši način organizirati svoj najbitniji dan.

Wedding Brunch je događaj kojem je cilj budućim mladencima olakšati planiranje, budžetiranje te organiziranje njima najljepšeg dana, a kako bi se mladenke osjećale što ugodnije, poželjno je sa sobom povesti i svoje najbliže - prijateljice, kume pa čak i majke jer ih očekuju Mimosa kokteli, brunch delikatese i slastice, zabava uz DJ-a Lucu Goya i saksofonista Vanju Ilekovića te razgovor s poznatim fotografkinjama Karmen Poznić i Tatjanom iz leTIM Weddings, dekoraterom Cvit Happens-a, Antunom i floristicom Monikom iz cvjetnog dizajna Pink koji će na zanimljiv način objasniti zašto nije moguće realizirati svaki 'Pinterest' dizajn, već ponuditi svoja najbolja rješenja za njihove želje.

Glavnu riječ panela vodit će profesionalne organizatorice vjenčanja Petra Nevistić i Andrea Kuzmić, koje su uvijek raspoložene za odgovaranje na pitanja o početku organiziranja, kako se nositi sa prijedlozima i savjetima svih članova obitelji i mnoga druga. Također, priče iz života i praktični savjeti su najbitniji, a naše organizatorice zajedno u rukama imaju preko 1000 vjenčanja i pregršt zanimljivih savjeta.

Mini radionica cvijeća pomoći će mladenkama koje žele same dekorirati svoj prostor i izgled vjenčanja, a u showroomu će biti prikazani najmoderniji trendovi koji nadolaze.

Broj ulaznica je ograničen, a kako ne biste propustile korisne savjete i fenomenalnu zabavu kupite svoje na linku.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO