bsh2103

Grad Zagreb i Hrvatska upravo su stavljeni na top mjesto kad u vrhunska ubrana glazbena događanja u Europi u pitanju. Najavljena su tri spektakla na lokacijama na kojima inače nemamo prilike plesati, a to; su stari putnički terminal Zračne luke Zagreb, Teniski centar Maksimir te prostor ispred piramide na Zagrebačkom Velesajmu. Hrvatski glazbeni brend BSH u glavnom gradu organizira provode za pamćenje.

Samo nekoliko gradova u svijetu može se pohvaliti glazbenim događanjima u svojim zračnim lukama. Aerodromi su uvijek mjesta koja nas intrigiraju i bude uspomene. Na jedno novo putovanje sa starog putničkog terminala Zračne luke u Velikog Gorici odlazimo u petak, 5. travnja od 20 sati kada će na Plesu nastupiti engleska DJ senzacija East End Dubs, DJ i producent te pravi predstavnik londonskog underground zvuka, a čiji su nastupi redovno rasprodani. Rezident je nekih od najpopularnijih klubova kao što su Amnesia i Pacha na Ibizi te programa Music ON i Paradise. Uz njega na događaju nastupaju i hrvatske DJ snage; Elena Mikac, Yakka, Pablo Panda i Marcel. Do danas je za ovaj događaj prodano više od 70 % kapaciteta ulaznica u više europskih zemalja.

Nekoliko tjedana iza, na terenima Teniskog centra Maksimir u petak, 26. travnja očekuje nas prvi ovogodišnji Open Air spektakl uz nizozemsku DJ zvijezdu Chris Stussya. Posljednjih godina jedan je od rado viđenih izvođača prestižnih festivala kao što su Coachella i Awakenings te klubova Printworks, Space Miami, Fabrik Madrid te Brenda Circoloco. Uz njega na Maksimiru nastupaju I Aney F. i Marin Biočić, Yakka i Pablo Panda te Francescu.

Šećer na kraju ljeta je dolazak velike zvijezde Hot Sine 82, a kojeg hrvatska publika obožava. On će nastupiti ispred piramide (plato Paviljona 15) na Zagrebačkom Velesajmu, na Open Air spektaklu 24. kolovoza. Kako prošle godine radi nepredvidive situacije nije došao na BSH događaj u Cave Romane, svi koji su tada kupili ulaznicu, na ovaj događaj ulaze besplatno! Potrebno je samo preuzeti kod koji su primili mailom.

Ovaj karizmatični Englez iz Leedsa prve svirke imao je za društvo već s 14 godina. Sa 17 je već počeo puštati u open air klubovima, da bi već godinu kasnije njegovi after partiji postali najposjećeniji. Danas je redoviti gost i rezident na Ibizi, kao i na brojnim svjetskim festivalima. Njegov nastup na dubrovačkoj tvrđavi Revelin u sklopu Cercle bio je početak njegove ljubavi s Hrvatskom. Njegov prošlogodišnji nastup na terenima na Maksimiru i danas je u sjećanju zagrebačke publike.

Za ova tri vrhunska događaja tisuće ulaznice već su prodane u više od 20 zemalja svijeta, a ovo je dobar pokazatelj kako u Zagrebu ipak ima i urbanih događanja te kako generacije mladih nisu izgubljene, već da itekako prepoznaju kvalitetnu urbanu glazbu. BSH ove godine najavljuje još evenata koji će biti izvrsna pozivnica brojnim gostima za dolazak u Hrvatsku.

Ulaznice za sva tri događaja mogu se kupiti u sustavu Entrio.hr

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO