Showbiz

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Turska kuharska zvijezda Nusret Gokce u Hrvatskoj Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 12. rujna 2014. god. u 19:30

 

Miljenik turskih zvijezda i jedan od najpopularnijih celebrity kuhara u regiji Nusret Gokce boravi u Hrvatskoj. Turska kulinarska zvijezda, za kojom luduje i cijela Azija, u Zadru bira najkvalitetnije namirnice za svoje svjetski poznate delicije, koje će pripremati na Gala večeri u D Marin, na nadolazećem košarkaškom spektaklu Zadar Basketball Tournament.


Opširnije...
 
Danijela Martinović ponovo u Zagrebu Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 12. rujna 2014. god. u 17:53

 

Manje od dva tjedna dijeli nas od početka Bundekfesta 2014.! Jesensku zagrebačku glazbenu priču dodatno će začiniti nastup jedne od najboljih i najtiražnijih hrvatskih glazebnica svih vremena, splitske dive Danijele Martinović. Nakon dvije godine, Danijela će ponovo stati pred zagrebačku publiku u petak, 26. rujna 2014. od 21 sat.


Opširnije...
 
Brončano ljeto zgodnih vaterpolista Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 25. kolovoza 2014. god. u 17:01

 

Ljetne radosti, uživanje na plaži i zabava bliže se kraju. Naši vodeni junaci, hrvatski vaterpolski vaterpolisti upravo su osvojili novu brončanu medalju na FINA Svjetskom kupu u Kazahstanu. Ovim su natjecanjem završile ljetne reprezentativne obaveze, a iako su im Europsko prvenstvo i Svjetski kup ostavili malo vremena za uživanje, ovog su ljeta uspjeli uhvatiti nekoliko dana kako bi ih proveli s najdražima. Svaki slobodni trenutak na pripremama također su dobro iskoristili.


Opširnije...
 
Predstavljen novi spot Petra Graše 'Uvik isti' Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 18. kolovoza 2014. god. u 17:45

 

Splitski glazbenik Petar Grašo s ljetnim hitom Uvik isti ne silazi s vrha top lista. Prekrasna pjesma o životu u Dalmaciji prepoznata je od strane publike i ovog je ljeta nazaobilazni hit koji se pjevuši diljem regije. Petar Grašo predstavlja emotivan video spot koji prikazuje kraj života jednog tipičnog Dalmatinca koji je ostao vjeran obitelji, sebi ali i svojim navikama i porocima. Sve što ostavi iza sebe je boca vina i pregršt uspomena.


Opširnije...
 
Kraljice na prijemu kod načelnika Lopara Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 15. kolovoza 2014. god. u 15:39

 

Danas na Veliku Gospu ljepotice izbora Kraljice Jadrana 2014., voditeljice Ava Krabatić i Maja Curavić te članovi Direkcije posjetili su načelnika općine Lopar gosp. Alena Andreškića, predsjednika Vijeća gosp. Damira Paparića, direktora turističke zajednice općine Lopar gosp. Marin Mušćo, direktora Lopar Vrutak gosp. Zdenko Jakuc, zamjenika načelnika gosp. Frane Gabrića, predsjednika Uprave hotelskog poduzeća IMPERIAL d.d. Rab Vlado Miš, direktor ugostiteljskih operacija IMPERIAL d.d. Rab Marko Miš te gosp.Nikola Grgurić direktor hotelskih operacija hotela Imperial d.d. Rab.


Opširnije...
 

   Stranica 42 od 50

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.