Scena

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Poznata umjetnica OKO zaslužna za novi izgled svjetskog gina Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 18. prosinca 2020. god. u 14:22

gim1812201

 

Prosinac je tradicionalno mjesec darivanja, a ove godine više nego ikad porasla je savjest o poklonima koji su originalni, pričaju neku svoju posebnu priču, a u idealnom scenariju su hrvatskog porijekla. Upravo jedan takav krije se pod nazivom Old Pilot's Art Edition. Vjerujemo kako mnogi već znaju inspirativnu priču koja se krije iza fantastičnog svjetskog uspjeha malog hrvatskog brenda, čiji je prvi i najuspješniji proizvod, London Dry Gin, prošle godine apsolutno pomeo konkurenciju na najprestižnijem svjetskom natjecanju IWSC, okrunivši se titulom "najboljeg London Dry Gina na svijetu". Veliki entuzijazam i želja da uzmu stvar u svoje ruke te pritom stvore nešto jedinstveno, unikatno i domaće, dovela je dvojicu dugogodišnjih prijatelja i kolega pilota Hrvoja Bušića i Tomislava Anadolaca do toga da u svojoj maloj hi-tech destileriji u jednom zagrebačkom kvartu stvore svjetski poznati brend gina, kojeg proizvode isključivo od najkvalitetnijih hrvatskih sastojaka, s posebnim fokusom na proces proizvodnje.


Opširnije...
 
'Ono što donosi Božić' - moderni spoj u pjesmi djece i odraslih Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 15. prosinca 2020. god. u 13:53

relich1512201

 

Da je svijet glazbe raznolik i maštovit, dokazuje i nova skladba hrvatskog DEEJAY-a IGORA RELICH-a, rođenog Riječanina, koji je spojio talijanske glazbenike Luciana Mirta & Rositu Caglioni i riječki dječji zbor "Tratinčice" u zajedničkoj pjesmi "Ono što donosi Božić". O samoj skladbi, nastanku i utiscima, razgovarali smo sa autorom Igorom, koji nam je u zanimljivom interwiev-u prenio dojmove i detalje.


Opširnije...
 
Adventski prozorčić Casual bistro & bara Lažni Svjedok Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 02. prosinca 2020. god. u 13:55

svjedok0212201

 

Nedavno otvoren restoran u samom srcu Zagreba, oduševio je brojne posjetitelje. Casual bistro & bar Lažni Svjedok, uspješno spaja ukusnu hranu i druženja, a opuštena i primamljiva atmosfera, također razlozi radi kojih se zadovoljni gosti ponovo vraćaju. Prosinac je inače, u „normalnim“ uvjetima, idealan mjesec za ugostiteljske objekte. Ljudi većinu vremena provode u gradu, družeći se s obitelji i prijateljima te isprobavajući zimske specijalitete. Ovaj Božić i Novu godinu, vjerojatno ćemo dočekati na drugačiji način ali s druge strane, važno je uživati u svakom danu, malim stvarima i pokušati se prilagoditi.


Opširnije...
 
Keune Haircosmetics promiče društveno odgovorno ponašanje Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 02. prosinca 2020. god. u 13:39

keune0212201

 

U posljednjih nekoliko godina sve veći fokus stavlja se na društveno odgovorno poslovanje, no iako bi ono danas trebalo biti primarna stavka svakog poslovanja kompanije, još uvijek je mali broj onih koje to zaista i čine. Jedan od svijetlih primjera uspješne implementacije društveno odgovornog poslovanja je Keune Haircosmetics, svjetski poznata beauty kompanija, koja stvara dodanu vrijednost u punom smislu značenja. Budući da je obiteljska kompanija (sve dionice još uvijek su u isključivom vlasništvu Keune obitelji), čvrsto vjeruju da je njihova odgovornost brinuti o planetu i o ljudima, ne samo za radi svih nas već radi budućih generacija.


Opširnije...
 
Nicos je čarobno cozy mjesto u kojem ćemo uživati ove zime Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 27. studenog 2020. god. u 08:05

nicos2711201

 

Centar grada Zagreba ove jeseni i zime bit će drugačiji no prošlih godina. No, blagdanski duh zaisgurno neće izostati. Na omiljenoj adventskoj destinaciji Europskom trgu našu će pažnju privući cozy oaza Nicos koje odiše posebnim šarmom. Spoj modernog uređenja u kojem se istovremeno osjećamo ugodno kao kod kuće te kreativnih gastro ideja doveo je do čarobnog višeosjetilnog putovanja.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 355

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2021 PartyHR. All Rights Reserved.