Foto - Ostalo

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Orcieres - KnockOut Snow Festival - Let 3 - 02.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 03. siječnja 2014. god. u 16:06

 

Riječka rock grupa Let 3 pridružila se festivalu koji uspješno spaja sport i glazbu. KnockOut Snow Festival 2014. započeo je u jednom od najčarobnijih mjesta u južnim francuskim Alpama gradiću Orcieresu. U organizaciji Collegium Putovanja, mladi iz cijele regije ponovno su okupirali Francusku, a osim odličnih glazbenih večeri, Apres ski partija i live koncerata renomiranih izvođača s domaće i regionalne scene, posjetitelje očekuju i cjelodnevni sportski i zabavni sadržaji.


Opširnije...
 
Cuckoo Club Vladivostok - NYE: Natalie Peris - 31.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 03. siječnja 2014. god. u 14:18

 

Hrvatska pjevačica house glazbe Natalie Peris novogodišnjim nastupom oduševila je Rusiju u dalekom Vladivostoku. Publiku je raspametila energičnim nastupom u svjetski poznatom Cuckoo Club-u na čijoj su pozornici koračali neka od najvećih imena pop i house glazbe kao što su The Pussycat Dolls, AmandaLepore, Thomas Gold i sl. Podsjećamo, Natalie Peris je ostvarila zavidnu internacionalnu karijeru suradnjama sa svjetski poznatim imenima poput The Shapeshifters, Starkillers, Orjana Nilsena i mnogih drugih.


Opširnije...
 
Orcieres - KnockOut Snow Festival 2014. - 31.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 01. siječnja 2014. god. u 14:39

 

KnockOut Snow Festival 2014. započeo je u jednom od najčarobnijih mjesta u južnim francuskim Alpama gradiću Orcieresu. U organizaciji Collegium Putovanja, mladi iz cijele regije ponovno su okupirali Francusku, a osim odličnih glazbenih večeri, Apres ski partija i live koncerata renomiranih izvođača s domaće i regionalne scene, posjetitelje očekuju i cjelodnevni sportski i zabavni sadržaji.


Opširnije...
 
Arena Varaždin - Goran Bregović - 30.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 01. prosinca 2013. god. u 20:45

 

Goran Bregović je u pratnji svog Orkestra za svadbe i sprovode svojim jučerašnjim koncertom oduševio publiku u Varaždinu! Publika je dva puna sata na koncertu koji je održan u Areni Varaždin provela na nogama, u atmosferi koju će ovaj grad još dugo pamtiti, kako po odličnim rekacijama publike, tako i po koncertnom repertoaru koji je po svemu bio originalan.


Opširnije...
 
Karlovac - Ivan Zak - 16.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 17. studenog 2013. god. u 11:06

 

Ivan Zak ove subote održao je prvi u nizu koncerata u sklopu svoje dvoranske turneje po Hrvatskoj. Prvo odredište jednog od najtraženijih hrvatskih pjevača zabavne glazbe bila je sportska dvorana Mladosti u Karlovcu. Nekoliko tisuća oduševljenih obožavatelja zajedno u glas sa Zakom pjevalo je njegove dobro poznate hitove „Bolja od najbolje“, „Naučila si me“, „Jedna noć“, „Tko mi te krade“, „Zbogom pameti“ i mnoge druge.


Opširnije...
 

   Stranica 11 od 28

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.