×

Upozorenje

Fotografije su arhivirane i nisu dostupne za online pregled!
×

Napomena

Ukoliko su Vam potrebne navedene fotografije molimo Vas da nam se javite na e-mail adresu: urednistvo@party.hr, sa točnim nazivom arhiviranog albuma. Naziv albuma je: images/stories/albumi/cocomo040616
Cocomo Club Novalja - Miss Supranational Party - 04.06. Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 05. lipnja 2016. god. u 20:18

 

Novaljski klub Cocomo više nije samo stanica na putu do najpoznatije hrvatske party plaže Zrće. Proteklog je vikenda opet "gorio" do ranih jutarnjih sati uz nastup brilijantnog funk i soul sastava Souls Shadows, a odličan DJ, Senno, svojim je house setom pošteno rasplesao sve prisutne.

 

U klubu su se zabavljale i vlasnice licence Miss Supranational za Hrvatsku, Tamara Roglić i Sanja Bjedov Popović, koje su u izlazak povele 15 prekrasnih finalistica toga glamuroznog izbora ljepote, i voditeljice, fotomodele godine Anu Batarelo i Paulu Jelinek, te službenog fotografa izbora Dražena Komara.

"Klub izgleda fenomenalno, takvog se ne bi posramio ni Miami!" izjavile su ljepotice o novom ruhu kluba Cocomo, koji je za sezonu 2016. potpuno preuređen i predstavio novi program, bez komericijale, kojim ove godine cilja ozbiljniju publiku. Sudeći po fotografijama, Cocomo je krcat, a tek je počeo 6. mjesec. Sve u svemu, Cocomo očekuje duga i uspješna sezona.

Tekst: Press
Fotografije: Božidar Babić
{gallery}albumi/cocomo040616:140:90:0{/gallery}

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2021 PartyHR. All Rights Reserved.