×

Upozorenje

Fotografije su arhivirane i nisu dostupne za online pregled!
×

Napomena

Ukoliko su Vam potrebne navedene fotografije molimo Vas da nam se javite na e-mail adresu: urednistvo@party.hr, sa točnim nazivom arhiviranog albuma. Naziv albuma je: images/stories/albumi/knock060114
Orcieres - KnockOut Snow Festival - 05./06.01. Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 08. siječnja 2014. god. u 19:57

 

LET 3 i Majke rasplesali su tisuće mladih iz Hrvatske i regije u prekrasnom Orciersu! Oduševljeni ljubitelji snježnih avantura pjevali su i plesali do ranih jutarnjih sati a najveći hitovi popularnih rock grupa orili su se Francuskim Alpama. Čak nekoliko sati bez prestanka su izmjenjivali hit za hitom, a nakon samog završetka publika je ih je jednoglasno zvala na bis. Hrvatski rockeri slobodne trenutke koriste kako bi uživali u snježnim padinama a viđeni su i u grudanju s kolegama glazbenicima.

 

“Nevjerojatno ludilo je ovdje u Orciersu. Čarobna atmosfera u prekrasnim planinama, tisuće mladih, energičnih ljudi željnih sporta i zabave koji uživaju u svakom trenutku. Glazbeni program je fantastičan I super se zabvaljamo!” – izjavio je oduševljeni student Marko iz Zagreba.

KnockOut Snow Festival najveće je okupljanje mladih iz Hrvatske i regije, koje se pokazalo kao odličan spoj sporta i zabave. Domaćini Francuzi oduševljeni su mladim ljudima, koji su se za cijelo vrijeme Festivala domaćinima pokazali kao zahvalni gosti, a zajednička druženja u svijet šalju sliku rasplesanih i raspjevanih mladih ljudi, koji podjedanko uživaju u sportskom zdravom životu i pjesmi koja spaja ljude. O dolasku više nekoliko tisuća Hrvata I ove godine izvještavaju regionalni francuski mediji koji prenose o odličnoj atmosferi kojoj nisu odoljeli ni domaćini u Orcieresu.

Vrhunske partije u jednom od najljepših mjesta u južnim francuskim Alpama slijedećih će dana zagrijati grupe Connect i Hladno Pivo, hrvatsko - slovenski DJ duo Vanilazz, britanske DJ zvijezde The Shapeshifters i DJ Luca Montecchi.

Tekst: Press
Fotografije: Marko Ocepek
{gallery}albumi/knock060114:140:90:0{/gallery}

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.