Foto - Rijeka - Centar

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Boa RI - DJ BarZu - 29.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 30. listopada 2010. god. u 03:22

 

U petak je elitni klub Club Boa bio rezerviran za mladu nadu hrvatske elektronske scene DJ BarZu-a, pobjednika "Tuborg Green Beat" natjecanja za warm up DJ-a prije Davida Guette u Areni Zagreb. Plesalo se i uživalo čitave noći, atmosfera je bila na samom vrhuncu svo vrijeme. Sva pića su za ovu priliku bila -50 posto.


Opširnije...
 
Terminal - Parangal - 29.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 30. listopada 2010. god. u 03:11

 

Terminal Club je i ovaj petak standardno bio rezerviran za dobro poznatu večer pod nazivom Parangal u kojoj su glavnu ulogu imali popularni riječki dvojac Extra Robi & Prco. Od poznatih osoba naišli smo na simpatičnog Igora Štimca, kojemu je popularni dvojac otpjevao pjesmu Mladena Grdovića "Dalmatinac sam". Vesela ekipa plesala je uz pjesme cijelu noć.


Opširnije...
 
Nina 2 - Hot=Vruće - 23.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 24. listopada 2010. god. u 15:40

 

Hot=Vruće pravi su sinonimi kojim se može opisati atmosfera koja je vladala ove subote u Klubu Nina 2. Bila je to klupska večer, prava zabava koja je rasplesala veselu ekipu na cijelom brodu. U jednoj sali "pržio" je house dok je u drugoj tlo podrhtavalo u ritmu najbolje hrvatske domaće glazbe. Atmosferu su konstantno držali na samom vrhuncu dobro poznati dvojac, DJ Igor Relić na domaćem dijelu i DJ Rango na house dijelu. Nina je bila prepuna, pilo se i plesalo do iznemoglosti uz vrhunsku zabavu.


Opširnije...
 
Karolina - Coyote Party - 23.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 24. listopada 2010. god. u 14:18

 

Spetakularan tulum u gradu na Riječini održao se u subotu u Karolini Riječkoj. Vruće kaubojke osvojile su cijelu Karolinu, u kratkim minicama, šeširima zauzele su šank, dominirajući cijelim prostorom najavile su početak sexy Coyote Partya. Svojim plesom, perfomansom, zapalile su sve i podigle atmosferu na sam vrhunac.


Opširnije...
 
Boa RI - Djevojačka večer Ivane Paris - 22.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 23. listopada 2010. god. u 15:43

 

U petak je u elitnom klubu Club Boa u samom centru grada Rijeke bilo vrlo veselo. Svoju djevojačku večer imala je Ivana Paris. U društvu svojih prijateljica, u ugodnom ambijentu, uz glazbu fantastičnog DJ Chiweta proslavili su Ivaninu djevojačku večer i uskoro uplovljavanje u bračnu luku. Jelena Urukalo, Hana Hadžiavdagić, Kristina Lumbar i mnogi drugi celebrity došli su na ovu posebnu noć. Pripremljena je bila i specijalna torta u obliku muškog spolovila sa kojom su se kasnije sve prijateljice počastile.


Opširnije...
 

   Stranica 499 od 510

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.