Foto - Rijeka - Centar

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Nina 2 - Klubbing - 29.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 30. siječnja 2011. god. u 14:36

 

Najbolji klubbing u gradu ove subote održavao se na brodu Nina 2. Dok je u jednoj Sali DJ Rango rasplesao ekipu u house ritmu, u drugoj sali ekipa se veselila na domaće hrvatske pjesme koje je puštao DJ Igor Relić. Uz domaćice i najbolje house pjesme Nina je i ove subote potvrdila svoj status najposjećenijeg kluba u Rijeci uz najbolju atmosferu.


Opširnije...
 
Boa RI - House of Violins - 29.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 30. siječnja 2011. god. u 12:37

 

Nakon prošlotjedne proslave prvog rođendana ove subote Club Boa je svojim gostima priuštio trenutno jedan od naj-trendy klupskih programa, crossover izmedju elektronske glazbe i zvuka električne violine. Svojim fenomenalnim perfomansom zagrebačka violinistica umjetničkog imena Avi zapalila je brojne goste kluba i podizala atmosferu prateći klasike house glazbe kao što su Silence i Jaguar.


Opširnije...
 
Nina 2 - Krvavica - 28.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 29. siječnja 2011. god. u 13:02

 

U petak se u klubu Nina 2 održao tradicionalni 15-ogodišnji party Medicinskog fakulteta iz Rijeke, popularna "Krvavica". Nina 2 je bila prepuna, atmosfera na samom vrhuncu cijelo vrijeme. Vrhunski dvojac DJ Igor Relic i Dj Rango pobrinuli su se da sve Medicnare dignu na noge, rasplešu ih u obje sale, domaćeg štimunga, vrućeg housea i pripreme za nastup sexy plešačice koja je izvela vrućiiii streaptease show i još dodatno zagrijala uzavrelu atmosferu.


Opširnije...
 
Invidia - Ladies night - 28.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 29. siječnja 2011. god. u 13:01

 

U petak je u klubu Invidia, uz FrenkieDJ i najbolju glazbu, nastupio i specijalan gost, sexy striper Sandro. Ljepši spol preplavio je Invidiu, atmosfera je bila vruća, skoro pa prevruće za cure slabijeg srca. Striper Sandro začinio je večer svojim izazovnim plesnim točkama sa kojima je svake minute na njegovom isklesanom tijelu bilo sve manje odjeće. Kroz dva večernja izlaska stripera posjetiteljice su mogle „napariti“ svoje oči, a ujedno i uživati u odličnoj večeri u Clubu Invidia.


Opširnije...
 
Terminal - Single Ladies Night - 28.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 29. siječnja 2011. god. u 12:40

 

U petak je Terminal plesao uz odličnu glazbu koju su puštali DJ K’pow iz Ljubljane i DJ Jericho (Ri- Balance Crew), povodom posebnog izdanja večeri R’n’B EXCLUSIVE “Single Ladies Night”. Atmosfera je bila na samom vrhuncu, vesela ekipa plesala je i uživala. Atraktivne Ballantine's hostese obilazile su mnoštvo i informirale ih o promotivnim cijenama omiljenog im Ballantinesa. Odlična zabava trajala je do samog jutra.


Opširnije...
 

   Stranica 499 od 523

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.