Ljepotice koje dugo nismo vidjeli osvježile modnu reviju Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 20. studenog 2018. god. u 14:44

city2011181

 

Ljepotice koje dugo nismo vidjeli zablistale su na humanitarnoj modnoj reviji City Modus. Bivša Miss Hrvatske Ivana Petković Čevra pokazala je još jednom zašto je upravno ona izabrana za najljepšu Hrvaticu. Ivana se nimalo nije promijenila i izgleda kao i prije desetak godina kada nas je predstavljala na svjetskom izboru.

 

Na humanitarnoj modnoj reviji u čast ženama oboljelim od raka dojke s kćerkama je prošetala i nekadašnja televizijska voditeljica Tihana Zrnić koja je pokazala zaista zavidnu liniju. Glumicu Nataliju Đorđević ne viđamo često, no pravo je osvježenje na modnim događanjima. U kreacijama domaćih dizajnera prekrasno su izgledale i glazbenica Antonella Malis, televizijska voditeljica i glumica Kostadinka Velkovska te bivše misice Nina Slamić Gudeljević i Ivana Delač Đolo. Pratnja damama na pisti bili su glumci predvođeni Miranom Kurspahićem, Hrvojem Klobučarom, Andrejem Dojkićem i drugima.

 

U reviji su uživale brojne osobe iz političkog, društvenog i sportskog života među kojima i predsjednik HSS-a Krešimir Beljak, saborske zastupnice Sabina Glasovac i Marija Puh, u ime gradonačelnika grada Zagreba njegova izaslanica, zamjenica pročelnika za zdravstvo grada Zagreba Ivana Portolan Pajić, gradonačelnik Petrinje Darinko Dumbović, zastupnica u Gradskoj skupštini Grada Zagreba Gordana Rusak i drugi.

 

Modna revija City Modus održala se drugu godinu zaredom, s ciljem podizanja svijesti javnosti o važnosti prepoznavanja raka dojke ali i pomoći oboljelim i liječenim ženama od ove bolesti. Sav prihod od revije namijenjen je udruzi P.I.N.K. life za kupnju aparata za limfnu drenažu koji će ženama oboljelim od raka dojke uvelike pomoći u postoperativnom liječenju.

 

Humanitarna modna revija City Modus održala se u organizaciji Ive Loparić Kontek i Hane Tabaković ispred Eventum spectaculuma, a pod pokroviteljstvom Grada Zagreba i Gradskog ureda za zdravstvo, županija Varaždinske, Međimurske te Ličko-senjske kao i gradova Petrinje i Đurđevca.

 

Tekst: Press
Fotografije: Ines Ljubetić Fišer

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.