Frizerski salon Ante demonstrirao svjetske hair trendove Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 24. listopada 2018. god. u 13:24

ante2410181

 

„Kosa kao remek djelo“ naziv je nove kolor kampanje, koju je osmislila jedna od najpoznatijih beauty kompanija na svijetu - Keune Haircosmetics. Njihovi stručnjaci i frizeri pomno su analizirali sve trendove zacrtane za novu sezonu, proučili savjete i prijedloge od najpoznatijih svjetskih hair stilista i sve to pretočili u navedenu kampanju.

 

Nakon predstavljanja u Zagrebu, potom u Osijeku i u Rijeci, jučer se kampanja nastavila u Splitu, točnije u frizerskom salonu Ante, omiljenom beauty destinacijom brojnih Splićana i Splićanki. Vlasnik salona, iznimno talentirani i mladi Ante Šimundić, zajedno sa svojim frizerima Ivanom Vukom, Tomislavom Gelom, Marinelom Dujmović, Matom Bartulovićem i Gabrielom Lukežić, stvorio je prelijepe nijanse, koje će zasigurno na svoju listu beauty želja upisati mnoge trendsetterice.

 

Na modelu Mireli Kolovrat napravljena je Pearl Blonde, ledena nijansa plave boje, u isto vrijeme vrlo upečatljiva i iznimno sofisticirana, koja svojim izgledom pomalo podsjeća na nordijsku plavu, s atraktivnim, srebrnkastim odsjajem. Ova sanjiva nijansa ima sjaj poput najfinije biserne ogrlice iz kutije nakit.

 

Moderna metalik boja Rose Blonde pripala je modelu Heleni Mrkonjić, a dobivena je mješavinom zlatnih, pepeljastih i nježno ružičastih tonova tehnikom balayage. Može biti više ružičasta ili više blond s ružičastim odsjajem, no to je samo fina linija između dvije boja koja daje sjenu eteričnog izgleda.

 

Cinnamon Swirl naziv je boje za kosu koja neodoljivo podsjeća na kakav slasni zalogaj, a sjajno ju je ponijela Astrid Ivanišević. Boja cimeta toliko je čarobna da se njegov opojan miris pričinjava pri samom pogledu na nju, a ova nježna, pastelna nijansa savršen je izbor za promjenu.

 

Predstavljanje kampanje podržale su i poznate osobe iz splitskog javnog života, poput Horvata Čagalja, Gabrijele Budimir i mnogih drugih. Nakon Splita, Keune beauty turneja ponovno seli u metropolu, s novim must have trendovima sezone.

 

Tekst: Press
Foto: Damira Kalajžić

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.