Dan žena uz 4look i Stiluetu! Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 09. ožujka 2017. god. u 18:00

4look0803171

 

Dan žena uz 4look i Stiluetu događanje je koje je jučer okupilo 150 uzvanika koji su uživali u nesvakidašnjem programu i brojnim sadržajima koje su organizatori pripremili. Višemjesečne pripreme rezultirale su predstavljanjem tri blogerice koje su mlade i inspirativne žene te su se odlučile na promjene boje kose nadahnute prekrasnim bocama Bottega pjenušaca.

 

Tena Ćorić, Anita Dundović i Stella Mešić zasjale u novom looku za koji se pobrinuo 4look tim uz pomoć Kemon profesionalnih proizvoda za kosu, La Vetrina i optika Vid iz Rijeke. Djevojke nisu krile zadovoljstvo, istaknule su profesionalnost i ugodu cijelog tima te naglasile kako svima preporučuju da se odvaže na promjenu.

 

Uz partnere večeri, Bottega pjenušce i Ebba’s Cuisine svi gosti su uživali u finim kapljicama i slatkim delicijama, savršenom spoju ugode, a kako bi svi otišli još sretniji i zadovoljniji 4look se pobrinuo nagradivši goste vrijednim darovima frizerskih i kozmetičkih usluga u salonu, kao i poklon paketima koje su omogućili Bottega Gold prosecco i Acca Kappa, vrhunski talijanski brand  niche parfema!

 

Vrijedne darove pripremili su i riječki centar Nomas Vello koji je dijelom poznate španjolske franšize te ima u svojoj liniji proizvode i usluge od kojih je najpopularnija fotoepilacija - trajna depilacija koju su u Rijeci prepoznale žene, ali i muškarci. Proljeće je pred vratima, sad je idealno vrijeme!

 

Poznati brand Catrice bio je dijelom Stilueta cornera te je vrhunska šminka privukla brojne znatiželjne poglede, a pet poklon paketa otišlo je u prave ruke.

 

Stilueta corner privukao je veliku pažnju i zahvaljujući suradnji s Mašnicom, predstavljen je planer koji sadrži brojne novitete. Planer je to koji motivira i inspirira, podsjeća na ljepotu života, snagu ljubavi i snagu žene koju svaka od nas nosi u sebi.

 

Porsche Inter Auto simbol je klase i kvalitete, brand koji oduševljava profesionalnim i toplim pristupom poznat i priznat diljem Hrvatske, prepoznao je projekt te se priključio gradskim automobilom koji se savršeno uklopio u viziju gradskog izlaska tri blogerice te je bio savršen galantan zavodljiv partner sessiona.

 

Uz latice ruža, Bottega kapljice čistog užitka, odličnu atmosferu, sreća se osjetila u svakom kutku ove riječke beauty oaze. Predstavljena je kampanja te cijeli proces priprema kojemu je najljepša kruna svega svakako bila večer za pamćenje u srcu Rijeke koju su jučer rado pohodili gosti iz Istre, otoka i Zagreba!

 

Tekst: Press
Fotografije: Ivor Mažar

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.