Foto - Kvarner

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Disco Club OZ Rab - R’n’B Exclusive - 01.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 06. srpnja 2017. god. u 19:02

 

I ove godine popularni party program R'n'B Exclusive u sklopu turneje 'Summer Tour 2017.' stigao je na otok Rab. R'n'B Exclusive Party Crew napravio je još jedan party za pamćenje u Disco Clubu OZ na Rabu. Atraktivni modeli R'n'B Honeys, plesačice i DJ Sheko bili su udarna kombinacija koja je rasplesala sve na plesnom podiju Cluba OZ.


Opširnije...
 
Santos Beach Club - Grand Season Opening - 17.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 21. lipnja 2017. god. u 15:39

santos1706171

 

Dosta se brujalo o Santosu, neki su čak odbrojavali dane do samoga otvorenja koje se održalo ove subote. Za glazbu zaduženi su bili live music sensation Kristie Cle i DJ Clay Clemens koji su zapalili već ionako vruću atmosferu u Santosu. Uz turiste koji su pohrlili u Santos bilo je i domaćih gostiju koji su pokazali svoje umijeće plesa ali i odijevanja, pogotovo djevojke koje su obukle svoje najkraće haljinice i štiklice. Sve to je bio jedan opaki početak ljetne sezone u Santosu. Ovoga ljeta možemo očekivati puno odlične zabave, gostovanja vrhunskih svijetskih i domaćih DJ-a, koncerata, r'n'b partyja, after-beach partyja i puno iznenađenja za sve.


Opširnije...
 
Zrće - Sonus festival - 21./22.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 23. kolovoza 2016. god. u 19:52

 

Loše vrijeme koje je ovih dana zahvatilo hrvatsku obalu, nije uspjelo obeshrabriti nekoliko tisuća posjetitelja Sonus festivala koji su dokazali da je kvalitetna glazba i pozitivna energija dovoljna za dobro provod. Danas i u slijedećih nekoliko dana na Sonusu možete očekivati nastup svjetskih poznatih imena kao što su Luciano, Chris Liebing, Joseph Capriati, Dubfire, Tale Of Us, Seth Troxler, Tini, Sam Paganini, Pan-Pot i mnogi drugi. Festival će tradicionalno zatvoriti after party pod virtuoznom palicom Ricarda Villalobosa i njegove ekipe koji počinje 26. kolovoza u 9h ujutro.


Opširnije...
 
Aquarius Zrće - Axwell - 15.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 17. kolovoza 2016. god. u 12:39

 

Sezona je na Zrću počela punom parom. U Aquariusu, kao i svake pa tako i ove godine, vrućina u krvi i odlična atmosfera dolazili su do vrhunca. U ponedjeljak je mnogobrojnu ekipu razveselio nastup planetarno poznatog Axwell-a.


Opširnije...
 
Aquarius Zrće - After beach & night party - 14.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 17. kolovoza 2016. god. u 12:36

 

Sezona je na Zrću počela punom parom. U Aquariusu, kao i svake pa tako i ove godine, vrućina u krvi i odlična atmosfera dolazili su do vrhunca. After beach i night party su party koji svakako morate posjetiti i uvjeriti se sami što su najbolji party na Zrću.


Opširnije...
 

   Stranica 3 od 144

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.