Midikenn: Modna škola hodanja Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 09. rujna 2019. god. u 12:47

midiken0909

 

Velike svjetske agencije iznenađene su rezultatima koje pruža Midikennova škola za manekene. U Midikennu poseban naglasak stavljamo na rad s djecom i roditeljima. Rad s djecom je posebno veselje. Pozornost se pridaje stvaranju povjerenja i osjećaju sigurnosti naših članova i njihovih roditelja. Zato je ova škola prije svega mjesto gdje se djeca, teenageri, ali i roditelji upoznaju, stječu nove prijatelje i zajedno uče u zdravom okruženju. Posebna prednost je u tome da nisu kao drugi izloženi negativnom utjecaju ulice ili jednostavno neiskorištenom slobodnom vremenu.

 

U Midikennu sve polaznike učimo osnovama MODNE, ali prije svega i ŽIVOTNE kulture.

 

Ukoliko niste pretjerano ambiciozan roditelj ili djevojka i shvaćate da se ništa u životu ne postiže bez poštenog i napornog rada.... DOBRO DOŠLI U MIDIKENN i našu školu za modu i kulturu življenja.

 

Midikenn model management Zagreb prima djecu od četri godine pa nadalje za modnu školu koja isto tako od 2011 godine djeluje na području Osijeka. Midikenn model management Osijek.

 

Uz naše stručno vodstvo s dugogodišnjim iskustvom naučit ćete prvenstveno da se uz veliki trud mogu postići i veliki rezultati. Za sve daljnje informacije možete nas kontaktirati na broj telefona 01 2312 695 radnim danom od 10h do 14h ili putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 

Više o Midikennovoj modnoj školi možete saznati ovdje:

 

http://midikenn.com/hr/o-nama/midikenn-skola

 

Izvor: Press

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.