Najave događanja

Brzi prikaz 30 nadolazećih najava

 Boa RI - Jägermeister Extravaganza - 05.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 04. lipnja 2010. god. u 23:00

 

Club Boa je ponovno za Vas pripremio vrhunski party koji se pokazao kao jedan od najposjećenijih događaja u gradu.
Riječ je o JÄGERMEISTER EXTRAVAGANZA party-u koji uz prekrasne i atraktivne hostese nije lako zaboraviti niti propustiti pa Vas tako i ovaj put očekuju u isto vrijeme na istom mjestu. :)


Opširnije...
 
Boa Malinska - Saturday Summer Experience - 05.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 04. lipnja 2010. god. u 23:00

 

Dugo očekivano vrijeme beskrajnih ljetnih vrućih noći i nezamjenjivih provoda Club Boa nastavlja i u Malinskoj! :)

Nakon party-ja povodom otvorenja, provedite zajedno i prvu subotu ove sezone u klubu CLUB BOA Malinska. Kao i svakog ljeta, u klubu CLUB BOA Malinska očekuju Vas fenomenalni plesni ritmovi našeg resident DJ-a Sale 4 Love, najbolji kokteli, odlična atmosfera i vrhunska zabava... Ne propustite početak ljetne sezone u Vašem omiljenom klubu.


Opširnije...
 
Terminal @ The Shapeshifters - 04.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 03. lipnja 2010. god. u 23:00

 

Summer Season Opening, THE SHAPESHIFTERS (Nocturnal Groove, Defected, UK), Terminal Club Rijeka, 04.06.2010.

The Shapeshifters su nadaleko poznati po nezaboravnim dj setovima, što su već dokazali nekoliko puta i u Hrvatskoj. Sada napokon stižu u Rijeku. Vrhunsko house gostovanje, savršen spoj moderne produkcije i onog dobrog klubskog feelinga.


Opširnije...
 
Club Boa Malinska - Grand opening - 04.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 03. lipnja 2010. god. u 23:00

 

Već kultni događaj kao i svake godine dočekao je i ove sezone svoj dan. 04.06. za sve će ljubitelje dobre glazbe, zabave i plesa biti samo jedan od načina da začine svoj ukus i uveličaju jedan od najvećih događaja u regiji. CLUB BOA Malinska je klub koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim, te će tako i ove sezone privući ljude iz cijeloga svijeta pa i hrvatskog i stranog showbizz-a. Događaj popraćen svim nacionalnim medijima obilježit će svojim nastupom naša specijalna gošća kojoj ni jedna publika ne može odoljeti, te svojim glasom zapaliti u Vama ritam koji neće stati dugo u noć!


Opširnije...
 
Stereo - Lukasov osmijeh - 30.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 29. svibnja 2010. god. u 23:00

 

Sjećate li se neke prilike gdje ujedinjeni pripadnici mlađe i starije generacije nisu uspjeli u svom idealističnom naumu? Na primjer, u borbi protiv koksare u Bakru kraj Rijeke kada su prvi put okupljeni u projekt "RI-VAL" protestirali pjesmom "Učinimo Nešto" i uspjeli? Ili za vrijeme Domovinskog rata, kada su pjesmom "GO HOME" otjerali agresora? A onda kada se budila riječka urbana kultura usklikom "AJMO RIJEKA!"? Ili kada je Robiju Pauliću trebalo da se Anamarija počinje snalaziti i bez njega akcijom "ROBI ZOVE!"?

U svakoj od tih prilika glazbenici su nastupili besplatno i svim srcem!


Opširnije...
 

   Stranica 738 od 740

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.