PartyHR njuškala

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Rijeka - Melodije Istre i Kvarnera 2017. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 03. srpnja 2017. god. u 16:50

mik0207171

 

Festival Melodije Istre i Kvarnera 2017., započeo je 27. lipnja u Opatiji, nastavio se 28. lipnja u Malinskoj, 29. lipnja u Kastvu, 30. lipnja u Raši, da bi finale bilo održano 2. srpnja u Rijeci. S obzirom na loše vremenske prilike, finalna festivalska večer održana je u dvorani Sportskog centra Zamet.


Opširnije...
 
RetrOpatija - The Best of 20th Century Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 02. srpnja 2017. god. u 16:29

retro0107171

 

RetrOpatija je jedinstven događaj koji je sve u Opatiji na trenutak vratila u šezdesete, sedamdesete, osamdesete godine prošlog stoljeća. Centar Opatije okupiran je bilo od strane parkiranih oldtimera, mladića i djevojka s gitarama..., plesa i veselja nije nedostajalo ove posebne čarobne noći.


Opširnije...
 
Brojna poznata lica na MTV SummerBlast Warm up partyju! Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 30. lipnja 2017. god. u 16:40

summer3006171

 

Poreč se sprema za najbolje, najluđe i najvatrenije ljeto! Najveće zvijezde svjetske elektroničke scene pobrinut će da Hrvatska ponovo potvrdi zasluženu titulu hit ljetne destinacije, a drugo izdanje vatreno je najavljeno u samom centru Zagreba, gdje su se okupili brojni fanovi na ljetnom MTV SummerBlast Warm up partyju. Kao što je već najavljeno, festival MTV SummerBlast u Poreč, 25. i 26. kolovoza, dovodi najveću zvijezdu današnjice Will Smitha, a Zagreb je glumcu poslao zanimljivu plesnu poruku.


Opširnije...
 
Lion´s Run u Opatiji Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 15. lipnja 2017. god. u 12:09

auti1306171

 
Najskuplji vozni park na svijetu u utorak je stigao u Opatiju - Lion´s Run. Lion´s Run osnovao je njemački poduzetnik Manuel Hübner. Strastveni ljubitelj luksuznih automobila i egzotičnih avantura spojio je svoje dvije najveće ljubavi i postepeno stvorio međunarodni brend koji predstavlja jedinstveno kružno cestovno putovanje najprestižnijim europskim destinacijama. U rekordnom roku brojni avanturisti prepoznali su posebnost ovog putovanja koje je danas jedna od najpopularnijih avantura ove vrste u svijetu.


Opširnije...
 
Poznate ljepotice uveličale otvorenje beauty oaze Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 11. lipnja 2017. god. u 22:40

gorica1006171

 

Jučer je u Splitu otvoren centar Bgold, luksuzno uređeni smještajni kapaciteti u sklopu najvećeg kozmetičkog centra u Hrvatskoj - Gorica. Među brojnim osobama na otvorenju isticale su se pjevačica Andrea Šušnjara, bivše Miss Universe Hrvatske Renata Lovrinčević i Biljana Mančić, dizajnerica Monika Sablić, akademski slikar Zvonimir Mihanović, kraljica aerobika Nataša Bebić, poduzetnik Riccardo Mazzucchelli, književnica Kata Mijić, dizajneri Igor Đuga Nives Lutz, Ria Devčić, Jurica Pirić.


Opširnije...
 

   Stranica 8 od 84

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.