PartyHR njuškala

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Jurski svijet premijerno projeciran u zagrebačkom Cineplexxu Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 08. lipnja 2018. god. u 07:20

jurasic0806181

 

Jučer je zagrebački Cineplexx preplavio novi val dino-manije. Jursko ludilo se službeno vratilo, i to na velika vrata. Premijera iščekivanog nastavka najpoznatije sage o dinosaurima privukla je brojna poznata lica hrvatske javne scene, a okupljeni su dolazak novog filma iz omiljenog serijala proslavili uz piće dobrodošlice Johnny Walker Black Label.


Opširnije...
 
Opatija - Tour of Croatia 2018 Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 22. travnja 2018. god. u 17:56

tour2004181

 

Međunarodna biciklistička utrka Tour of Croatia održava se u razdoblju od 19. do 24. travnja na ukupno šest etapa. Peta etapa ovogodišnje biciklističke utrke Tour of Croatia prošla je danas i Opatijom te završila ciljem na Poklonu, gdje su najuspješnijim natjecateljima podijeljene medalje. Talijan Manuele Boaro (Bahrain - Merida) stigao je prvi, a etapu dugačku 155 kilometara odvozio za 4 sata, 15 minuta i 54 sekunde.


Opširnije...
 
Cosmetic News Opatija 2018. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 15. travnja 2018. god. u 20:38

cosmetic1404181

 

Međunarodni sajam kozmetike i wellnessa "COSMETIC NEWS" održao se je u subotu 14. i nedjelju 15. travnja 2018. godine na Ljetnoj pozornici u Opatiji uz bogat program predavanja iz svih područja kozmetike, dermatologije i wellnessa, kao i brojne stručne radionice.


Opširnije...
 
La Bodega Rijeka - Marikomerc party - 28.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 29. ožujka 2018. god. u 16:16

 

Pravi party od mora s mnogo stila - tako bismo mogli ukratko opisati Marikomercov event u riječkoj La Bodegi. Ta tvrtka smještena u Poličniku, Rijeci i Dubrovniku, specijalizirana za trgovinu, distribuciju, preradu i pakiranje svježe i smrznute ribe, te plodova mora, iz godine u godinu raste i napreduje, a da posebno vodi brigu o svojim klijentima i partnerima, ponovno je dokazala manifestacijom održanom 28. ožujka.


Opširnije...
 
Brojni poznati na premijeri satirične predstave Opet on Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 10. ožujka 2018. god. u 20:23

komedija0903181

 

Satirična predstava Opet on, nastala prema bestselleru njemačkog autora Timura Vermesa, sinoć je premijerno izvedena u zagrebačkom Kazalištu Komedija. Autorski tim predvođen je redateljem Markom Juragom i dramaturginjom Jelenom Veljačom, a glavna zvijezda večeri bio je Dražen Čuček koji je na krilima velikog glumačkog ansambla Komedije maestralno interpretirao ulogu najvećeg zločinca u svjetskoj povijesti. Može li danas na internetu baš svatko postati zvijezda i koliko je površno današnje društvo, goruća su pitanja suvremenog svijeta kojima se bavi ova komedija prepoznavanja.


Opširnije...
 

   Stranica 8 od 88

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.